05
ápr

Bette – ISH újdonság 2017

Kifejező geometriai vonalak és kényelem egy feltűnő formában, egyfajta bizonyíték a modern 3d-s kerámiák innovatív megjelenítéséhez – acélból.

A BETTE  ISH-n bemutatott újdonsága a LOFT kollekció egy teljesen új design vonal a fürdőszobában. Tervezője a Tesseraux + Partner egy alapvető építészeti formát gondolta újra, amikor négy kúpos felület alapul véve, a legprecízebb és legfinomabb sarokrádiuszok kialakításával megalkotta a különösen szép, minimalista gyűjteményt. 

A LOFT üvegezett titán-acél alapanyagának hibátlan szépsége és a külső rész dombornyomott, sokoldalú geometrikus mintáiból összeálló különleges alakzatok adják a szabadon álló kád és mosdó különleges extremitását.

A 8 mm-es falvastagságú, szabadon álló, beépített és süllyesztett módon elhelyezhető kádak 42 centiméteres mélységben és háromféle, 170 x 80, 180 x 80 illetve 190 x 90 cm-es méretben készülnek.

A BETTE LOFT egy optikai csúcspont a fürdőszobában.  Csiszolt mintázata kiemeli mértani szimmetriáját, míg 3D-s geometrikus felülete élénkséget és változatos fény-árnyék játékot hoz a fürdőbe. Egy izgalmas inspiráció ami feszegeti az alapanyagok, az innovációk és technológia határait…

további részletes információ: SVÁBBAU