02
ápr

Milyen legyen a kerti burkolat?

Néhány éve törtek be a kert designba a 20 mm vastag innovatív kültéri burkolatok, melyek tökéletesen ötvözik az esztétikát, a minőséget és magas műszaki teljesítményt – garantálva ezzel az új generációs burkolatok több évtizedes problémamentes kültéri alkalmazását.

Refin

Refin

Cotto d’Este

Kiemelkedően magas terhelhetőségük, a hagyományos kerti használat mellett alkalmassá teszi gépkocsi lehajtók, és vagy más egyéb, gépjárművekkel terhelt területek, parkok, közterek  burkolására is.

Margres

Cotto d’Este

Refin

Ellenáll a nagyfokú  hőmérséklet ingadozásnak, a fagynak, felületét évek múltán sem csúfítják penész-, vagy só foltok.  Kiemelkedően magas csúszásmentessége ellenére sem vonzza a koszt, egyszerűen és könnyen takarítható, az idő múlása pedig sem anyagában, sem színében nem hagy rajta nyomot.

 

Margres

Lea

A lehető legtökéletesebben alkalmasak, és biztonsággal alkalmazhatók teraszok, járdák, medencék környezetének burkolására, miközben elfelejthetjük, a burkolatragasztás és fugázás procedúráját.

Lea

Fektessük, vagy ültessük? A változatos méretben is színben létező 20 mm vastag kerti burkolatok vagy egyszerűen sóderágyba, vagy stabil tappancsokra helyezhetők, mindkét esetben egyszerűen bonthatók, tetszés szerint másképp rakhatók. A tappancsos változat további előnye, hogy alatta bármilyen vezeték elvezethető, így a funkcionalitás mellett, esztétikailag is a legtökéletesebb maradhat a látvány.

Refin

Lea

Refin

Cotto d’Este

A változatos formátumú, méretű és színű és textúrájú , agyag, cement, kő, beton, vagy épp fahatású 2 mm vastag gres lapok lehetőséget nyújtanak a folytonosságra, a belső és külső terek tökéletes összekapcsolására, az egységes megjelenés elegáns,  harmonikus kialakítására.

Lea

részletes információ a 2í mm vastag kültéri burkolatokról: GOLDENGRES – DADO BT