27
Már

Minimalista páraelszívó, fehér tölggyel kombinálva

Az olasz ELICA innovatív páraelszívói igazi design csemegék az igényes konyhákban. A közelmúlt újdonságainak egyike a BIO, egyszerre hagyományos, de mégis abszolút újító szellemű szépség a konyhában.

Elica - Bio páraelszívó

Tervezője FABRIZIO CRISÀ, az egyszerű, szigorúan geometrikus vonalvezetésű páraelszívó selymes fehér kürtőjét valódi tölggyel kombinálta, ezáltal a BIO mind a hightec minimalista, mind a modern klasszikus konyhaenteriőrök tökéletes műszaki kiegészítőjévé válhatott.

Küllemében egyszerre jelenik meg az otthonosság és a trendiség, a természet és a legfeljebb technológiai megoldások.

Az egyik ilyen például az intelligens szenzor üzemmód, amit egy elegáns átlátszó érintőkapcsoló segítségével választhatunk ki. Ennek lényege, hogy ebben az esetben a beépített érzékelőknek köszönhetően a legoptimálisabb teljesítményt maga a készülék választja ki.

Elica - Bio páraelszívó

Elica - Bio páraelszívó

Az elegáns elszívó egy nagyobb 120 x 58 szigetes és egy kisebb 90 x  58 cm-es fali változatban létezik, így teljes mértékben integrálható bármilyen konyhadesignhoz.

Az innovatív Tune-fehér funkció egy állítható színhőmérsékletű LED világítás, amivel egyrészt még komfortosabbá tehető a főzés, másrészt a saját igényeknek és ízlésnek leginkább megfelelő környezet hozható létre.

A tetején kialakított keskeny bemarás a tabletek és okostelefonok részére nyújt kézre eső biztonságos tárolási lehetőséget, ami mellől természetesen nem maradhat el az USB csatlakozás sem, egy  speciális érzékelő technológiával gazdagítva, ezzel kerülendő el a gőz okozta legkisebb károsodás is.  

Elica - Bio páraelszívó

Elica - Bio páraelszívó

Elica - Bio páraelszívó

Az ELICA azonban nem elégedett meg  az A+ energia osztályos BIO  “pusztán”  kiemelkedő műszaki újdonságaival és elegáns avilágával, hiszen nem is lenne olasz cég, ha nem vitt volna még egy apró, de annál tökéletesebb csavart a designba. Az elszívók mellé kétféle, arányaikban tökéletesen megtervezett  lebegőpolcokat is kínál, amik mind a fali, mind a sziget elszívókhoz harmonikusan integrálhatók.

Részletes információ az ELICA összes készülékéről: ADMIRÁL KONYHA STÚDIÓ

Elica - Bio páraelszívó

Elica - Bio páraelszívó

Elica - Bio páraelszívó