07
Már

A fürdődézsa újragondolt változata

Egy szabadon álló kád nem más, mint megtestesítője az elegáns luxus fürdőszobának, ami egyedülálló hangulatot teremt mind a modern, mind klasszikus stílusú helyiségekben.

Ennek szellemiségét képviseli a Keramag Mattis kádja letisztult formavilágával és feltűnően nagyvonalú méreteivel. Anyaga különlegesen erős és tartós műgyantával kevert valódi dolomit őrlemény, ami amellett, hogy első osztályú hang- és hőszigetelő, nagyon kellemes tapintatot és meleg érzetet is nyújt.

A régi fürdő dézsákra emlékeztető szokatlanul mély kád designjának leglátványosabb része az egyik hosszanti oldalán végigfutó 11,5 cm széles, elegáns perem, ami remek tárolóhelyet biztosít az apróbb fürdőszobai kiegészítők számára.

Speciális lefolyó csatlakozása könnyen telepíthető, egyetlen dologra kell csupán ügyelni, mivel szabadon álló kádról beszélünk, időben meg kell határoznunk helyét, mert az később már nem, vagy csak nagyon körülményesen módosítható.

Kiegészítésként számos szabadon álló kádtöltő közt válogathatunk, köztük nem egy olyan különleges design csemegével, mint például a képeken látható Axor Citterio csaptelep.

további információ: SVÁBBAU