02
feb

Dornbracht – LivingKitchen újdonság 2017

A világvezető német gyártó új hideg/melegvíz adagolóval (HCWD) egészítette  Elio, Meta.02 és  Tara Classic termékcsaládjainak kínálatát, melyet néhány napja mutatott be a kölni LivingKitchen kiállításon.

A megjelenésükben a csaptelep(ek) formájához igazodó adagolók egyetlen mozdulatra azonnal szűrt lobogó, forró-, illetve hideg vizet adnak.

Dornbracht Vízadagolók  (HCWD – Hot & Cold Water Dispenser)  igazi kényelmet kínálnak a konyhában. A rendszer egy azonnal 93 fokos vizet adó meleg víz tartályból, illetve egy vízszűrőből áll, ami néhány másodperc alatt szűri meg a hideg vizet.  A HCWD vízadagoló korábban a Tara Ultra és Lot termékcsaládokban volt elérhető, most pedig a  az Elio, a Meta.02 és Tara Classic családok bővültek ezekkel a termékekkel.

Dornbract / Elio – A vízadagolóval a teavíz elkészítése másodpercek kérdése csupán. Csak előre kell előre húzni a kart és a forró víz rendelkezésünkre áll, míg ellenkező irányba tolva hideg víz fog folyni.

A HCWD vízadagolót könnyű kezelni: a kezelő kart hátra nyomva szűrt hideg csapvizet, előre tolva pedig szűrt forró vizet kapunk. A meleg víz szinte azonnal előállítható például kávé, tea készítéshez, vagy mondjuk cumisüveg öblítéséhez. Amint azt a Ara Ultra és Lot termékeknél már tapasztalhattuk, az új HCWD vízadagoló az Elio, Mea.02 és Ara Classic forma nyelve is igazodik a csaptelephez.

Dornbracht / Tara – Nem csak könnyű a meleg italok elkészítése, de szűrt ivóvizet is kapunk bármely időpontban – így tökéletes kiegészítője a konyhai vizes egységnek.

A Tara Classic vízadagolót a hengeres kezelőkar és a különösen magas,  karcsú kifolyó jellemzi, mely több helyet tesz szabaddá a konyhában. Az Elio változat kiemeli  a termékcsalád fő jellemzőjét a kerek, harmonikus formát, ezzel kölcsönözve hatásos megjelenést a kifolyónak. A Meta.02 vízadagoló jellemzője a visszafogott forma és méret. A karcsú kezelő kar és hengeres szerelvény test kiegészíti és hangsúlyozza a Meta.02 ízléses megjelenését.

Az Elio, Meta.02 és Tara Classic HCWD vízadagolók fényes króm és matt platina felületekkel rendelhetők, míg a Tara Classic a csaptelep családhoz hasonlóan cyprum (rózsa arany) felülettel is készül.

A Dornbracht vízadagolói ideális termékei a konyhai vízvételi zónának, hangsúlyozva azt a tényt, hogy a különböző konyhai funkciók mind más és más vízvételi módot, megoldást igényelnek.  A funkcionális zónákkal (Water Zones) a Dornbracht a konyha környezet úgy alkotta meg, hogy az eltérő vízigényű konyhai funkciók fizikailag is elkülöníthetők legyenek, és a professzionális konyhákban már alkalmazott megosztás az otthoni konyhákban is megvalósíthatóvá váljon.

Dornbracht/Meta 0.2 – Karcsú kezelővel és hengeres formájával a vízadagoló ideális kiegészítője a konyhai szerelvényeknek.

A kimondottan funkcióra konfigurált Water Set szerelvény egységek, valamint a Water Unit mosogató egységek ezekhez a funkcionális zónák igényeihez igazodnak, úgy, mint előkészítő zóna, tisztító zóna, ivó zóna vagy univerzális zóna.

további részletes információ:  SVÁBBAU