27
jan

Építkezés, építkezés nélkül – élhető otthon 54 négyzetméteren

Alig egy hónapja mutattuk be a VARIQ HOME HUNGARY új, angol típusú használatra kész otthon koncepcióját, és most itt a folytatás…

A hagyományos értelemben vett építkezés nélküli moduláris  környezettudatos házak háromféle méretben készülnek, figyelembe véve a családok változó igényeit.

A legkisebb méretű 54 négyzetméteres otthon  egylégterű nappali-konyha-étkező hármasából, háló-  gyerek- és fürdőszobából, valamint egy előtérből áll. A belső terek megtervezése alaposan átgondolt logikus és helytakarékos szemlélettel a legideálisabb elrendezésben történt, hiszen a praktikum megkönnyíti az életet, ami még inkább fontos és igaz kisebb léptékű otthonok esetében.

A kislakásoknál rendkívül fontos szerepet kap a hangszigetelés, és itt, köszönhetően az innovatív angol technológiának illetve a speciális falszerkezetnek az valóban maradéktalanul teljesül is.

A falak tűzálló értéke egyenértékű a tégláéval, rendkívül könnyű, és mivel nem szívja fel és nem adja le a vizet, minden nemű károsodás nélkül alkalmas magas talajvíz, folyó parti, vagy árteres területen történő építkezéshez.

A lakások a standard, kulcsrakész átadás mellett rendelhetők comfort kategóriában is, ami a használatra kész alapberendezéseket tartalmazza, valamint a legmagasabb szintű luxury kategóriában, ami a prémium minőségű alapanyagok és berendezések mellett többek közt már lakásfelügyeleti és vezérlő rendszereket is tartalmaz.

További nagyon nagy előny ennek az új típusú otthon teremtésnek, hogy ezek az otthonok költségben pontosan tervezhetők, így menet közben garantáltan  semmilyen meglepetés nem éri a megrendelőt.

Igény szerint a legkisebb, 54 négyzetméteres ház is bármikor bővíthető pihenőkkel, tetőterasszal, a házhoz stílusában illeszkedő, garázzsal, vagy szaunaházakkal.

részletes info: további  információ: VARIQ, VARIQ HOME HUNGARY,  illetve info@variq.eu