27
dec

Építkezés, építkezés nélkül – modern házak angol módon

Az utóbbi hónapok legnagyobb áttöréseként körvonalazódott ki a VARIQ Zrt portfóliójában azoknak az azonnali használatra kész otthonoknak a koncepciója, melyről a közelmúltban mesélt nekünk Pődör  Csaba, a cég Vezérigazgatója.

VARIQ HOME

A VARIQ Home használatra kész otthonok olyan új, elsősorban angol technológiai megoldásokkal rendelkeznek, melyek különösen elegáns modern megjelenést, tökéletes energia hatékonyságot és egy újfajta életminőséget hoznak a hazai “építkezés” palettájára.

És, hogy miért került idézőjelbe az építkezés szó? A válasz végtelen egyszerű, azért, mert a megrendelőnek nem kell építkeznie, nem kell építtetnie, nincs a hagyományos értelmében vett építkezésről egyetlen szó sem… Mindössze néhány hét és a vevő számára óriás daruk segítségével egy készre épített házat helyeznek el a közműcsatlakozásokkal ellátott sík teherbíró alapra.

Az innovatív angol technológia, egy egymás mellé és fölé helyezhető hőhíd mentes merev acél vázszerkezetet jelent, amely földrengés biztossá teszi a házat.

VARIQ HOME

A VARIQ Home új házai a 4LIFE wall technology könnyűbeton falrendszernek köszönhetően (tűzálló, víztaszító, légáteresztő és rendkívül jó hő- és hangszigetelő tulajdonságú) tökéletes biztonságot és új életminőséget nyújtanak lakóik számára.

A több rétegű, extra szigetelésű oldalfalakkal és merev padozattal, a legkorszerűbb műanyag (vagy alumínium) nyílászárókkal, infra fűtéssel, és úgyszintén extra szigetelésű merevített tetőszerkezettel, ami  igény szerint akár kavicsággyal ellátott, és növényzettel beültetett rejtett víz elvezetésű zöldtető, illetve kiváló pihenő- vagy party terasz is lehet.

VARIQ HOME

VARIQ HOME

VARIQ HOME

VARIQ HOME

VARIQ HOME

VARIQ HOME

VARIQ HOME

VARIQ HOME

A használatra kész otthonok 4 féle stílusban (Modern, Minimal, Bauhaus, Mediterran) és 3 féle felszereltséggel (Standard, Comfort, Luxury) rendelhetőek. A technológia további érdekessége pedig, hogy ezzel a megoldással nem csak szóló családi házak, hanem apartman- és társasházak, valamint lakóparkok is könnyen és nagyszerűen kivitelezhetők.

A VARIQ-nál megrendelhetőek a különböző kerti kiegészítők (kültéri szauna, pezsgőfürdő, garázs, stb.), valamint a kerttervezést és a teljes kialakítását is vállalják.

további  információ: VARIQ  illetve info@variq.eu

VARIQ HOME

VARIQ HOME

VARIQ HOME

VARIQ HOME

 

VARIQ HOME