15
dec

Új IDdesign bemutatóterem nyílt a Váci úton

Második bemutatótermét nyitotta meg az IDdesign Budapesten, ahol a legújabb trendeknek megfelelően, a skandináv lakberendezés legjavát kínálja vásárlói számára.

 

A márkára jellemző kiváló minőség és a kifinomult stílus, a legapróbb lakberendezési kiegészítőktől egészen a meghatározó ülőbútorokig most már a Váci Cornerben lévő üzletükben is elérhető Budapesten, a Váci út 144 alatt.

Az új üzlet megnyitása egy újabb mérföldkő  az IDdesign magyarországi történetében, ahol a kínálat az urbánus életstílushoz igazodva jelenik meg a több száz négyzetméteres attraktív bemutató teremben.

Az IDdesign a legnagyobb dán eredetű, újító szellemű lakberendezési áruházlánc. Üzletei a világ számos pontján megtalálhatóak. A márka célja profi szakmai háttér segítségével, olyan magas minőségű termékek biztosítása a vásárlók számára, amelyek mindig az aktuális trendeket követik, mégis hosszú életűek.

“Az IDdesignnal a skandináv nagyvárosok mozgalmasságát kívántuk elhozni Budapestre” – mondta Mosolygó András ügyvezető.

A skandináv lakberendezés szerelmeseinek elengedhetetlen eszköze az IDdesign 2017-es katalógusa, amely önmagában egy inspirációs kötet. Épp ezért viseli a „Book of Inspirations” nevet, amely mindazoknak szól, akik érdeklődnek a skandináv lakberendezés és tárgykultúra iránt és törekednek arra, hogy mindig naprakészek maradjanak a lakberendezési trendekkel kapcsolatban és otthonuk kialakításakor is előtérbe helyezik a magas minőséget és a letisztult stílust.

részletes információ:  IDdesign

 

 

 

 

 

 

 

 

 

még több kép: ITT