15
nov

Mi tud a legújabb Whirlpool mosógép?

A világ egyik legnagyobb háztartási gép gyártója a Whirlpool idén ősszel dobta piacra új csúcskategóriás készülékét, a Supereme Care FSCR 12440 típusú mosógépet.

Az új, elegáns fekete üvegajtós elől töltős mosógép 12 KG MOSÁSI KAPACITÁSSAL, és közvetlen meghajtású, extra csendes ZEN TECHNOLÓGIÁS™ motorral rendelkezik, melyre a gyártó  20 ÉVES MOTOR GARANCIÁT vállal.

A ZEN technológiának köszönhetően a motor közvetlenül csatlakozik a dobra,  így mosás és centrifugálás közben a vibráció minimálisra csökken, ezzel garantálva a lehető lehető leghalkabb működét.

A mintegy 60%-os energiahatékonysággal bíró, A+++  mosógép érintőgombos kijelzője mellett már wifi-s kapcsolódásra is képes, így nem jelent problémát,  hogy adott estben mikor és honnan  indítsuk el a mosást.

Whirlpool Supereme Care FSCR 12440 mosógép

Azzal mindenki tisztában van, ruháink minőségének megőrzése szempontjából egyáltalán nem mindegy milyen mosógépben mossuk azokat. A Whirlpool Supereme Care FSCR 12440 mosógép SOFT MOVE™ dobmozgásnak köszönhetően minden ruhanemű számára tökéletes gondoskodást nyújt, valamint olyan 6. érzék COLOR™ programokkal  is rendelkezik, amit a színek szerint összeválogatott mosásokhoz fejlesztettek ki. annak gyengéd és egyedi kezelést ruhadarabok. Az új dob minta 70 százalékkal csökkenti a ruhák súrlódását, míg a dob mozgási sebességét kifejezetten az egyes mosási programokhoz igazíthatjuk.

Az allergiások számára nagyon fontos a mosószer és öblítő maradványok tökéletes eltávolítása, ami a mosógép PRECISION CLEAN™ technológiájának köszönhetően minden esetben maradéktalanul megvalósul.

Whirlpool Supereme Care mosógép

A mosások másik sarkalatos pontja mosószer pontos és pazarlásmentes adagolása, amit a PRECISION DOSE™ technológia biztosít. Ehhez elegendő a kiválasztott mosóprogramhoz hozzáadni az opciót, és minden mást már magától elvégez a Whirlpool 6. érzék technológiája.

Whirlpool Supereme Care mosógép

Valljuk be őszintén, nem született még olyan ember, aki ne felejtett volna még ruhákat a mosás lejárta után a mosógépben, így azokat újra kellett öblíteni, mert egyrészt az illatuk sem volt már friss, másrészt a vizes ruhák menthetetlenül gyűrődtek.

Nos,  ezt a feledékenységből adódó problémát is kipipálhatjuk a Whirlpool FRESH CARE™ technológiának köszönhetően.

Ha a mosás végeztével nem vesszük ki azonnal a ruhákat a gépből, a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően azok maximum 6 órán át időről-időre,  továbbra is finoman “bukdácsolnak” a mosógépben, így a friss illatuk megmarad, és a ráncok képződése is mintegy 30 %-al csökken.

Az új tizenkét kilogramm kapacitású 2015  iF Design Award díjas modell a Whirlpool zászlóshajója, a valóban forradalmi innovációkat felsorakoztató, markáns megjelenésű, prémium kategóriás intelligens háztartási mosógép.

Whirlpool Supereme Care FSCR 12440 mosógép