15
nov

Állítható magasságú, programozható wc

A német  TECE Lux teljesen újszerű megközelítésben gondolkodik a Wc -ről, és annak számos tulajdonságáról.  

ceramika-sanitarna-do-malej-lazienki-4

Az innovatív “M-Lift” lehetővé teszi,  WC magasságának állítását bármikor (akár annak beszerelése után is)  anélkül, hogy az  a kerámia leszerelésével, vagy bontással járna. 

tecelux_03

A wc magassága 8 centiméteres tartományban egy szabályzó orsó segítségével fokozatmentesen állítható, és mivel az üveg előlap is együtt mozog a kerámiával, így az egységes elegáns megjelenés látványát semmilyen illesztés, vagy hézag nem zavarja.

110076_tece_lux_vat_057-e1461760040110-1000x500

Bár első pillantásra úgy tűnik csupán egy üveglap helyezkedik el a Wc mögött, ahogy azonban egyre közelebb lépünk elkezd világítani a tartály egyébként teljesen láthatatlan nyomógombjának körvonala, így téve rögtön világossá funkcióját.

jjo

Ráadásul nem kell a nyomógombot megérinteni, elég közelíteni a kezünket felé, az érintés nélkül is működésbe lép. Az öblítéshez természetesen kétféle vízmennyiséget használ, attól függően melyik irányba tartjuk kezünket.

8149c57e24d50b898ce738c0d7ee467d

noa_tece_lux_mini_2b

A programozási lehetőségeknek köszönhetően egyéni igényeinkhez igazíthatjuk a nyomógomb számos funkcióját, úgy, mint:

a kijelző fényerejének megválasztása
higiéniai öblítés
túlfolyás, elárasztás elleni védelem
tisztítási funkció
később szagelszívó funkció beépítési lehetősége
vagy a ár beépített szagelszívó teljesítményének intenzitása

prodotti-28696-prel20df8feb2d05470eba0ce558a7b409c4

Az újonnan kifejlesztett “kerámia-Air” légtisztító rendszer egy újfajta, aktív szénszűrő rendszeren keresztül láthatatlanul, extra csendesen működve biztosít friss levegőt, szellőztetés nélkül.  Semlegesíti a szagokat, tisztítja a levegőt, a szűrőjét pedig elég 5 évente cserélni.

jo

A TECE Lux az esztétikai és funkcionális szempontokat együttesen figyelembe véve láthatatlanul és biztonságosan , egy elegáns üveglap mögé rejtve  integrálja a rendszer összetevőit fali moduljába. A sík üveglappal fedett, könnyen hozzáférhető, nagyméretű   ellenőrző nyílása pedig bármikor gyors és egyszerű hozzáférést biztosít azokhoz.

838607

további információ:  SVÁBBAU