21
okt

Térbe állított relax kád hűvös őszi estékre

Itt az ősz, és ilyenkor a hűvös, ködös, párás estéken semmire sem vágyunk jobban mint egy isteni forró illatos fürdőre egy méretes, kényelmes kádban. Az olasz GLASS 1989 díjnyertes design kádjai,  OYSTER és a LAZY, két olyan kád, ahol a stílus tökéletesen illeszkedik a személyiséghez,  a formák az anyagokhoz, egyszóval maga a perfekt vizuális és funkcionális élmény…

Mindkét kád csúcsra pörgeti az eleganciát a fürdőszobában, nem megfeledkezve a célról, a  relaxáció maximális élményének biztosításáról.

A kádak alapanyaga  az a több komponensű speciális anyag, ami egy egyéni, kellemes és természetes megjelenést, és  nagyon finom tapintást nyújt kádaknak, így azok szinte  funkcionálissal bíró design bútorokká lépnek elő az elegáns fürdőszobai környezetben.

Megjelenésében mindkettő egy lágy elliptikus vonalat formáz, de míg a Lazy felső pereme teljesen vízszintes, addig az Oyster, egy finom szimmetriát mutat.

Ez a különbség pedig további kényelmi funkciók kialakítását tette lehetővé, így a Lazy peremére egy matt antracit szürke lerakó polc ültethető, amitől a kád ugyan finoman hajaz klasszikus lábas elődeire, azonban mégis legmodernebb és legrafináltabb minimalista designt képviseli.

Glass 1989 - Lazy kád

Glass 1989 - Oyster kád

Glass 1989 - Lazy kád

Glass 1989 - Oyster kád

további információ: CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ