12
okt

Ultra design zuhanytálca

zuhanytálca kaldewei

A KALDEWEI CONOFLAT zuhanytálca egy igazi designer darab a fürdőszobában. Elegáns formanyelve és modern látványa – tökéletes részletei a stílusos fürdőszoba architektúrájának.  Tervezője a világhírű  SOTTSASS ASSOCIATI  Milánóban, melynek alapítója, az a  néhány éve elhunyt ETTORE  SOTTSASS volt, akinek filozófiája, és  a  gondolat amit Ő megfogalmazott, hogy:  „ Régi hagyomány szerint egy kád vízben rendeződnek gondolataink“  – mind a mai napig áthatják a stúdió szellemiségét.

zuhanytálca kaldewei

Ennek mentén született az ultralapos kialakítású, teljesen padlósíkba simuló CONOFLAT  ami a  nagyvonalú látvány mellett, határtalan mozgásszabadságot, maximális kényelmet biztosít. A közepén található zománcozott lefolyó fedél szinte észrevétlenül, a tálcával azonos színben, és tökéletesen azonos síkben helyezkedik el, ami a további  esztétikai élményen túlmenően,  rendkívül biztonságos használatot is eredményez. Meglétét csupán egy finom, négyzet jelzi a zuhanytálca közepén.

zuhanytálca kaldewei

A CONOFLAT egészen elképesztő, összesen 17 féle méretvariációban és a fényes fehér színen túl 16 féle matt, visszafogottan elegáns, minimalista színvilágban rendelhető. Ezek a matt színek  rendkívül esztétikusan emeli ki zuhanytálcáink különleges jellegét, és amellett, hogy új mércét állít az érzékiség és a minőségérzet területén, a legújabb csempe trend színeihez alkalmazkodva tökéletes harmóniát képesek alkotni  azokkal.

zuhanytálca kaldewei

zuhanytálca kaldewei

A 100 %-ban Németországban készülő  3,5 mm-es KALDEWEI acélzománc termékek – az  összes kád és zuhanytálca –   30 éves gyári garanciával rendelkezik. Ez már csak azért is izgalmas, mert az 1918-ban alakult gyár első kádját 1934-ben gyártotta, majd 1960-tól vállalta ezt a 3 évtizedes garanciát, vagyis…  az idő igazolásának függvényében,  pontosan tudja, miért is teheti ezt meg…

zuhanytálca kaldewei

zuhanytálca kaldewei

zuhanytálca kaldewei

további info:  CARACALLA FÜRDŐSZOBA