24
Júl

Design üveghátfal a konyhában

GRAFOSKLO

A GRAFOSKLO 6 mm vastag edzett üveg paneljei teljes biztonságot nyújtanak a konyhai használat során, pl amikor arról beszélünk, mivel tehetjük utánozhatatlanul egyedivé  a két konyhabútor közti falfelületet.

grafosklo_05

Mindenkinek vannak kedvenc képei, és ezek a képek most új értelmet nyerhetnek a konyhaberendezés során.

luzna-09

 

A gyártás során, a tökéletesen tiszta környezetben, egy speciális technológia segítségével magas hőmérsékleten, fóliába “égetik” a kiválasztott képet, ami azután attraktív hátfal panelként kerülhet fel a konyha bútor elemei közé.

47a1b7f8e544b20514f7572e9f511532

A lehetőségek tárháza mind választék, mind felhasználás szempontjából, szinte felfoghatatlanul gazdag. A konyhai hátfalakhoz gyárilag több mint 2 millió! képből válogathatunk. Ezek részben a gyár saját, részben a vele leszerződött egyik legnagyobb fotóügynökség,  az SCHUTTERSROCK fotói.

shutterstock_71321716-final2-e1399289668599

grafosklo_03

Sőt… ennél a pontnál lép érvénybe az abszolút egyediség, vagyis, ha valaki ekkora kínálatból sem tud választani, annak gyár akár a saját, kedvenc fotójával is elkészíti az üvegpanelt, amihez csupán egy megfelelő felbontású, jó minőségű fotóra lesz szükség, aminek méretre igazítását a szakemberek megoldják.

Byt-Bohnice-18-D5II079

rezavy_plech_Grafosklo

A GRAFOSKLO igazi kihívás  a kísérletezőkedvű, kreatív  építészek, tervezők és lakberendezők számára, annál is inkább, mert nem csak konyhában hátfalként, de a lakás – és  közösségi terek – bármely részén,  bármely formában,  látványosan alkalmazható. Így pl.:  beltéri üvegajtó, beltéri üvegkorlát,  bútorok üveg ajtófrontjai, asztallapok, bárpultok, és tolóajtók, válaszfalak, pengefalak,  egyaránt készülnek belőle.

Interier-4

Interier-6

további részletes info a magyarországi kereskedőnél: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ