24
jún

Építs japán kertet mobilizáható Mirage burkolatokkal

A kövek a japánkert egyik legfontosabb, központi elemeik, melyek az egész kert gerincét képviselik, miközben egyensúlyt és harmóniát teremtenek a környéken.

Mirage - Evo

Mirage - Evo

Ez a kert már nem egy egyszerű kiterjesztése az enteriőrnek, hanem maga a nyugalom, a  szemlélődés és a meditáció helyszíne.

Mirage - Evo

A hagyomány szerint a körültekintően kiválasztott kövekből csábító, kanyargós kerti ösvényeik is átszelik át a japánkerteket – amire ma, a MIRAGE speciális kültéri burkolatai kínálnak kortárs alternatívát.

Mirage - Evo
Amennyire vonzó a kő a kertben, annyira fontos az is hogy könnyen és biztonságosan legyen fektethető valamint  használható anélkül, hogy kárt tenne az őt körbeölelő gyepfelületben.

Mirage - Evo

A mindössze 20 mm vastag Evo porcelánlapok műszaki és esztétikai előnyei abszolút ideálisak a tradicionális japánkertek modern újragondolásának. Azáltal, hogy ezek a lapok közvetlenül a talajra fektethetők végtelen egyszerűen hozhatók létre gyalogutak és pihenők, a kültéren alkalmazható porcelán lapok minden előnyével és biztonságával.

Mirage - Evo

A stabilitás érdekében csupán egy egyszerű,  5-8 cm vastag kavicságy kialakítása szükséges,  amire azután egyszerűen rá kell helyezni a járólapokat. A szint nem lehet magasabb, mint maga a pázsit, annak érdekében, hogy a fűnyíró ne sérüljön a   gyep karbantartásaikor, és ezen felül már nincs is más tennivalónk, mint élvezni az újonnan kialakított kertünket.

Mirage - Evo

Mirage - Evo

info: GOLDENGRES-DADO