19
ápr

Salone Internazionale del Bagno

A Isaloni-t nem kell bemutatni az építész, belsőépítész és lakberendező szakma számára. Ilyenkor tavasszal Milánóban minden fontos gyár prezentálja magát aki vezető, innovatív szereplője a témának.

duravit

duravit

Az Isalonihoz csatlakozó társkiállítás egyike a kétévente megrendezésre kerülő SALONE DEL BAGNO, ahol szegmens legnagyobbjai határozzák meg és mutatják be a legújabb fürdőszoba trendeket.
A bútorokat, zuhanyfülkéket, szaunákat, kádakat, szanitereket, radiátorokat, burkolatokat, csaptelepeket, wellness és hidromasszázsrendszereket felvonultató biennálé idén 200 kiállító részvételével, közel 20 000 négyzetméteren zajlott.

antrax

antrax

ceramica-cielo

ceramica-cielo

A kiállítás hűen tükrözte a legutóbbi fejlesztéseket, melyek a fürdőszobát korábbi szűk higiéniai szerepéből egyre jobban kiemelték, és a különleges megjelenésű design darabok segítségével a meghatározott funkcionális teret egyre inkább a lakóterek, a hálószobák, vagy akár az attraktív nappalik részévé integrálták.

kreoo-gessi

kreoo-gessi

Amennyire fontos volt a látvány legalább annyira fontos szerephez jutottak a környezettudatos műszaki innovációk, az egyre jobban terjedő home – wellness és a hozzá szorosan kapcsolódó high-tech audio és video fogalmak. Hasonlóan erős jelenlétet tapasztaltunk fürdőszobai szektor környezetbarát termékeinek vonatkozásában is, melyek az innovatív megoldásoknak köszönhetően leginkább a víz és áramfogyasztáshoz kötődő maximális optimalizálás tartották szem előtt…

ideagroup

ideagroup