22
Már

Egyedi megjelenés és kiemelkedő minőség a tetőn

Ruukki homlokzatburkolat

A hazánkban közkedvelt finn gyártású RUUKKI termékcsalád tagjai elérhetőek a Lambda Systeme Kft-nél, ahol profi szakmai segítséget nyújtanak az innovatív homlokzatburkolat kreatív felhasználási lehetőségeihez. Ez elsősorban az egyedi homlokzatos tálcás (LibertaTM), sávos (Lamella) és design profilok értékesítését jelenti, de természetesen egyéb Ruukki termékek (szendvicspanelek, trapézlemezek stb. ) is megtalálhatóak kereskedésünkben.

Fontos megjegyezni, hogy az építészek között egyre népszerűbb Cor-Ten acélból kínálunk burkolati megoldásokat.

Ruukki homlokzatburkolat

Az elmúlt évben a svéd SSAB-vel egyesült gyártó RUUKKI néven továbbra is a megszokott minőségben gyártja acélipari termékeit, melyekkel középületek, csarnokok, nagyobb lakóépületek fémlemezes igényeire tud megoldást nyújtani. A Ruukki Design Palettája lehetővé teszi, hogy az építészetről alkotott elképzelését egyszerű és hatékony módon valósítsa meg – magas minőségű formák, anyagok, valamint színek vezető kínálatát választva az épület karakterének kialakításához. A ritmus és az áramvonalasság kifejezése, különféle stílusok és formák széles választéka: a Ruukki Design palettája a tervezés lehetőségeihez széles spektrumot kínál az építészek számára.

Ruukki homlokzatburkolat

Termékjellemzők:

Az időjárásálló Cor-Ten acélt építészeti megoldásokra használják. A Cor-Ten anyag semmilyen külön felületkezelést nem igényel. Az időjárás álló acél használata így kiküszöböli a gyártási és a működtetési fázisok folyamán szükséges felületkezelést, ezzel lecsökkentve a környezeti terheket és költségeket a termék életciklusának teljes ideje alatt. A minőség garantált az alapanyaggyártástól kezdve a végtermékig a termék egész életciklusán át. Az anyagok újrafelhasználhatók, újra hasznosíthatók, illetőleg nyersanyagként használhatók acél vagy egyéb termékek alapanyagaiként.

Ruukki homlokzatburkolat

Emellett az acél és alumínium anyagok is széles színválasztékban állnak rendelkezésre. Alapanyag vastagság acéloknál 1.2 mm, alumíniumnál és Cor-Ten alapanyagnál 1,5 mm.

Ruukki homlokzatburkolat

A magas minőség, a Ruukkinál megszokott technikai támogatás, a napjainkban egyre fontosabb minősítési dokumentumok megléte és a rugalmas kiszolgálás reményeink szerint hasonlóan az eddigi gyakorlathoz a jövőben is hozzájárulhat majd több sikeres projekt létrejöttéhez. Egyedi megjelenés – magas minőség.

Ruukki homlokzatburkolat

Építse karakterét Ruukkival  a Lambda Systeme-nél!

info: LAMBDA SYSTEME