22
feb

Caracalla Design Days 2016

HÜPPE – Zuhanykabin a 60-as évek kezdetétől…  A gyár, a cégalapító Justin Hüppe nevét viseli, aki Európában 1960-as években elsőként kínált a zuhanyfüggöny helyett valódi zuhanykabint. Több mint 50 év távlatában elmondható, hogy a minőség, funkcionalitás és teljesítmény tekintetében a HÜPPE a szakma mértékadója.

Hüppe-zuhanykabin-előre-menjen

duplo_tor2

Ez alatt a több mint fél évszázad alatt számos olyan szabadalommal védett újdonság született a HÜPPE műhelyeiben mint például az ajtók mágnescsíkkal megoldott záródása, a szilikongumi cseppterelő- és tömítőrendszerek, a krómozott alumínium profilok, a minimalista keret nélküli zuhanykabinok, vagy az Anti-Plaque vízlepergető üveg.

ene_kn_nyil1_fal

A Hüppe zuhanykabinjainak gyártása során kizárólag egyrétegű biztonsági üveget alkalmaz, ami egy esetleges törés következtében apró darabokra hullik szét, így teljesen kizárt a sérülés veszélye. Minden új termékét tesztek sorozatának vetnek alá, kezdve az üvegek és a keretek ellenálló képességétől, a rögzítések teherbírásának vizsgálatán át, a kabin vízzárásáig. Az innovációs fejlesztések élenjárójaként a világ 22 országában van jelen, ahol az eltelt évtizedek alatt a konzekvens egységben gondolkodás és az egyénre szabott megoldások a cég elvitathatatlan védjegyévé váltak.

hueppe-studio-paris-seitenwand-freistehend-b-30-120-h-120-200-cm--hue-pr0509_1

A Caracalla Design Days 2016-os kiállításán két újdonsággal is találkozhatunk a cég kínálatából, egy különleges kabin megoldással és egy hasonlóan egyedi megjelenésű zuhanytálcával.

Design pure STmfS_SW_Spiegelglas_3

Still_Detail_Eh

Design pure fix részes nyílóajtó és oldalfal – standard tálcára illesztett megoldás, egy részben keretes modell, mely a 2015. évi ISH kiállításon debütált friss pure formában jelenik meg: szögletes vonalvezetéssel, letisztult zsanérprofilozással, markáns króm fogantyúval és a fix üvegelemeket merevítő praktikus dupla csuklópántos konzollal.

Design pure Griff_2

Az üvegszegmensek a zuhanytér felé a HÜPPE Anti-Plaque felülettel rendelkeznek, ami az egyedülálló technológiának köszönhetően hosszan biztosítja az egyszerű tisztítást. A fix oldalfal tükörként is funkcionál köszönhetően a HÜPPE tükörüveg felületnek, így akár egész alakos tükrünk is lehet egy viszonylag kis fürdőszobában is. A design világra jellemző sokoldalúságot mutatja a fekete profilszín is, mely jelenleg a fürdőszobai trend egyik legkedveltebb árnyalata.

HU_Detailaufnahme_AMB 15012015

Az Easy Step zuhanytálca egy öntött kő zuhanytálca, ami a HÜPPE leglaposabb,  mindössze 30 mm vastag modellje. Kiváló hőtartó és hangszigetelő hatásait természetes és tömör anyagának köszönheti. Felülete műgyantás kezelést kapott, így biztosítja a látszólag teljesen lapos megjelenés mellett a kiváló csúszásmentességet, így az akadálymentes zuhanyterek kialakításához is a legideálisabb modellek egyike.

i-huppe-easystep-120x90x3-215024-055

A tálca színéhez igazodva a szifont szintén fehér kupakot kapott, így a tálcafelület és a lefolyórész tökéletesen harmonikus egységet képez. Az Easy Step zuhanytálca széles méretválasztékával és egyedi méreteivel a legkülönlegesebb igényekhez is könnyedén igazodik.

130417

info: CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ