11
feb

Caracalla Design Days 2016

ZEHNDER – svájci radiátor design 1930-tól…

zehnder

A svájci gyökerű nemzetközi cégcsoport a kiemelkedő minőségű fűtéstechnikai megoldások gyártója. A céget 1895-ben alapították egy svájci kisvárosban, a vállalatcsoport vezetése és néhány termék gyártása a mai napig itt zajlik. A cég nevéhez fűződik az első oszlopos radiátor gyártása (1930), a Charleston típus.

zehnder - charleston

A hatvanas-hetvenes évektől a vállalat a design radiátorok gyártására fordította energiáit, ma a német nyelvterület vezető design radiátor gyártója. Kínálatában a fürdőszobai és szobai radiátorok is megtalálhatók, rendkívül széles szín és formavilággal.

zehnder-kleo

A kilencvenes évek közepétől a Zehnder a lakásszellőzés területén is fejlesztésekbe kezdett. A lakások megfelelő szellőzése és a belső levegő minősége az építési technológiák fejlődésével fontos probléma lett már húsz éve Nyugat-Európában.

Zehnder Striane

A még energiatakarékosabb épületekre való törekvés “kitermelte” a légtömör (teljesen zárt) épületeket, ez pedig a lakóépületek gépi szellőzési megoldásait. A Zehnder élenjáró ebben a folyamatban, innovációival mára a nyugat-európai lakásszellőzés piac vezető vállalata. A magyar Zehnder képviselet 2008 óta várja a magyarországi érdeklődőket. A termékek a forgalmazó partnerek bemutatótermeiben tekinthetők és vásárolhatók meg.

Zehnder

 

A Runtal,1953-ban született Svájcban, amely a nyolcvanas évektől a Zehnder cégcsoport részeként a svájci piac meghatározó márkája.

zehnder - flowform

Formáiban meghökkentőbb hatásokra törekszik mint a konzervatívabb megjelenésű Zehnder fűtőtestek.

zehnder - spirale

Színeiben, extra kialakítású felületeiben szintén különlegesebb hatást ér el. Szobai és fürdőszobai radiátorok egyaránt megtalálhatók a kínálatban, kiegészítőkkel együtt.

runtal

runtal

A Caracalla Design Days kiállításon design fürdőszoba radiátorokkal, és a lakótér szellőzés témához kapcsolódó hővisszanyerő szellőztető gép bemutatásával várjuk.

ZEHNDER,   RUNTAL