15
aug

Fedezd fel az álmok luxus világát!

YVES DELORME

ELLE-DECOR-Ailleurs

Az Yves Delorme nemzetközileg méltán elismert, magas minőségű egyedi ágyneműiről és otthoni kiegészítőiről híressé vált francia gyártó.

Musthave-bed

 

A gyárat 165 éve, 1865-ben alapította  Ernestine Fremaux és férje, a  francia textilipar szívében, a hagyományairól és szakismeretéről híres Lille-ben. A francia családi cég, a Fremaux-Delorme egyik márka egyik vezető  portfóliója, amely mind a mai napig tagja a  fényűző, prémium francia márkákat számon tartó Comité Colbert-nek.

4. yves delorme

A cég a luxus ágyneműi egyenlők, a kompromisszumokat nem ismerő minőséggel, a francia hagyományokhoz hű, aprólékos és gondos gyártással ami kiemelkedővé, és megkülönböztetővé teszi a piac számos többi szereplőjével szemben.

yves-delorme-wende-satin-bettwaesche-ca-155x220cm-weiss-gruen-lagune-525736_CAT_M_101212_110026

YVES-DELORME-col-monte-nuit-standard-pillow-case-tan

Az Yves Delorme neve mára végleg összeforrt a luxus anyagokkal, és az egyedi, időtlen klasszikus textilmintázatok professzionális nyomásával.

Yves-Delorme-Lilirose-bed-linen01755_2

Ez pedig egy igazán  nyerő kombináció, ami tökéletesen kifejezi a francia art de vivre-t – azaz a művészi életet, nem is beszélve a több, mint 165 éves hagyomány szakismeretéről, és kikezdhetetlen erejéről.

YvesDelorme

low-Silhouette-detail

esyv566

Fugace-2

Envol-2

 

info: THE SHOWROOM