09
Júl

Glamour stílus & lakásdekoráció

Abhika

Abhika+Mirror+Specchio+Miss+Mirror+big-756

A hagyományos értelemben vett glamourhoz,  a fényűzés, a csillogás, a gazdagság és a letűnt korokat idéző luxus tartozik, de a mindig is meglepetéseket okozó irányzat valójában igen széles skálán mozog.

db1e37ce123709d7124c0168255f664d

Hol visszafogott, hol szertelen, egyszer kifinomultan elegáns, máskor csillogón-villogón feltűnő, van hogy a decensen klasszikus, és van hogy határozottan modern formációkban kel életre a lakás falai közt.

catalog_orig12142

A glamour sokszínűségének titka valójában  a tulajdonosok személyiségének sokféleségében rejlik,  így a személyes impulzusok alapján kialakított otthon tagadhatatlan személyiség tükör is egyben a ház “uráról, úrnőjéről”.

kattins a teljes képekért:

Meglehetősen liberális stílus, melynek az élvhajhász irányzat mellett, sokan az időtlen, az egzotikus, vagy az épp eklektikus oldalát szeretik. A stílus lényege, hogy minden olyan díszítő elem, melyet amúgy öltözékünk kiválasztásakor is figyelembe veszünk, felhasználhatunk az otthonunk dekorálásához is, legyen az strassz, gyöngy, rojt, bojt, toll, szőr, bársony, selyem, arany, ezüst, virág- és egyéb pompázatos minta…

Abhika_Catalogo_4_MQ-16

INOUT-HOME / lakberendezés

Kiemelten fontos szerepe van ezekben az enteriőrökben a megvilágításnak, a ragyogó fényeknek, a csillogó effekteknek, a dekorativitásnak, melyek részletek aprólékos kidolgozása fűz össze egy kerek, egész történetté.

081579161f19c18900783f38fc98ad18

Ha otthonunkat egyedi és sajátságos jeggyel szeretnénk megújítani, akkor nincs is megfelelőbb választás a glamour stílusnál.

catalog_orig12098

Ez az irányzat egyébként elsősorban  a nőknek kedvez, mert a végeredmény klasszikusan a régi hollywoodi öltözők hangulatát idézi, de létezik ennek is egy letisztultabb, modernebb változata, amelyekben a férfiak is otthon érezhetik magukat – viszont nem árt vigyázni, mert a mezsgye ultra vékony az attraktív stílus és a finoman szólva is közönséges giccs határán. A glamour stílus megköveteli a különleges kiegészítőket, dekorációkat, melyek nélkül bizony az egész próbálkozás csúfos kudarcba fulladhat…

catalog_orig12147

Egy nem túl régi, alig 10 éves Velence közeli olasz cég, az ebben a stílusirányzatban lévő lehetőséget felismerve kezdte el tervezni és gyártani a mára világhírnévre szert tett gyönyörű lakásdekorációit, és kiegészítőit.

catalog_orig12140

A cég névválasztása is igen csak találó. a szankszrit eredetű ABHIKA  jelentése “bátor”, és magában hordoz azokat a további  eredeti szinonimákat is, mint:  spontán, konfliktusoktól, félelmek és gátlásoktól mentes.

40d51a59d034bbad2acea06847db00aa

Az Abhika az elmúlt közel egy évtizedben, messze túlszárnyalva nem egy hasonló céget, tökélyre fejlesztette a lakberendezés, a divat és a dekoráció glamour vonulatát. Kifinomult identitása és összetévesztetetlen kézjegye azonnal felismerhető, legyen szó bármely világok kultúrájából merített és újragondolt darabjáról. Sokszor szokatlan formái, különleges díszítő részletei, a válogatott értékes, minőségi anyagai és a kézműves kidolgozás,  a közös nevező Abhika kollekciók egyediségének.

12

Újdonságaikat évente kétszer, Milánóban és Párizsban a 2 legnagyobb nemzetközi lakberendezési vásárban mutatják be, itthon pedig Budapesten a Te Showroom bemutatótermében lehet közelebbi ismeretséget kötni ezekkel a különleges szépségű lakberendezési kiegészítőkkel, és az igazira megtévesztési hasonlító virágokkal, amik nem csak az egyéni vásárlók, de ahogy a nemzetközi tapasztalat mutatja,  a belsőépítészek, lakberendezők, esküvő- és rendezvényszervezők fantáziáját is azonnal meglódítja.

kattints a teljes képekért:

2011-ABHIKA-catalogo-202118

kattints a teljes képekért:

catalog_orig12144

info: THE SHOWROOM