04
Júl

A stílusos salátás, meg a többiek…

Guzzini / Grace

grace2

Akár egy kifinomult eleganciájú muránói üvegtálnak is nézhetnénk a Guzzini Grace kollekcióját, melyet különböző vastagságú, színes és áttetsző szeletek alkotnak.

maxresdefault

A kezdet több, mint 100 évre nyúlik vissza, amikor is 1912-ben egy olasz kis műhelyben, a névadó Fratelli Guzzini elkezdte különböző formákba önteni a műanyagot, hogy aztán az, egy egyszerű háztartási eszközként, de forradalmi formákban és színekben belopózhasson az otthonok millióiba.

grace_3

Az tradicionális olasz cég egyik sikertényezője, hogy mindig is lépést tartott az idővel, kiemelkedő minőségű és jellegzetes designú termékei mind a mai napig, a változó igényeknek és elvárásoknak megfelelően folyamatosan újulnak meg.

A Grace  kollekció három különböző átmérőjű, 12, 20 és 25 cm -és tálból áll,  beleértve még egy szintén több színből választható salátás kanál szettet és egy kenyérkosarat.

guzzini_lyzki_do_salaty_grace__grace-sp-1

grace_2

Tervezője Tito Toso elmondta,  a velenceiek, és  a tradicionális gyártású fújt üvegek közt felnőve, szinte magától értetődően született a forma és a szín világ, az áttetsző fehér és a pasztellek, illetve a tüzes vörös párosa.

7c994e52cce4b0432a7f9dad07bec5f2

A Guzzini, bár elsősorban műanyag háztartási termékeitől vált híressé, ma már fémből, porcelánból,  fából és üvegből is gyárt design használati tárgyakat, és a nem csupán a konyhába, hanem a lakás bármely más részébe is.

131.29692581z2

maxrUZE (1)

Ezek a tárgyak lehetnek sajátjaink, de adhatjuk őket ajándékba, nászajándékba is, hiszen a különleges megjelenésű formatervezett darabok mindig is  egyformán üdítő eleganciával hatottak, bármilyen stílusú otthonba is kerültek a hosszú évtizedek során.

grace_4

5959ed59a5a86aab6ebc94c17086a3e5

info:  THE SHOWROOM, és további NÁSZAJÁNDÉK TIPPEK