08
jún

A fehér padló vonzása

A fehér színű padló és parketta nagyon elegáns, nagyvonalú padlóburkolat, ami bármilyen stílushoz izgalmas, és látványos alapot ad.

Arctic-OakKahrs

news_4834_im1Xilo 1934

Parcolys_badkamer_WHF4VParcolys – Aquastep

14944_4995_B0ya9DHDM – Superglanz

INOUT-HOME / fehér padló

Egy fehér padló – ritka kivételtől eltekintve – valójában sosem tiszta hófehér, hiszen mindig „felsejlik” rajta a fa szerkezete, azok az erezetek és csomók, melyek intenzitásától függ finomabb homogén, vagy kimondottan hangsúlyos jellege is.

contemporary-hardwood-flooringKahrs

xilXilo 1934

INOUT-HOME / fehér padlóKahrs

314483a2c93093d8796120aab8d612d9Xilo 1934

oak-arctic-kahrs-spirit (1)Kahrs

Az illesztésükkel is játszhatunk, vannak olyan fajtáik, melyek gyárilag sötét fugával rendelkeznek, így optikailag nagyon izgalmas, geometrikus hatást érhetünk el lerakásukkal.

aqua_step_5Parcolys – Aquastep

Maga a padló fehér színe – a fafajtától függően – általában két finom árnyalat felé tolódik, az egyik egy „éppen hogy” szürkés, a másik egy „alig” mézes, kissé púderes árnyalat – így bármilyen színű fal, és bútor harmonikusan illeszthető hozzá.

INOUT-HOME / fehér padlóKahrs

A fehér padlóknak léteik  egy rendkívül magas fényű,  szó szerint vakító hófehér variánsa, ami valójában egy rendkívül erős, karc és kopásálló,  titán bevonatos préselt panel, ami különösen egyedi, extrém alapot  nyújt a belsőépítészeti design tervezés számára. A panelek tiszta fehér, és finoman mintázott változatban egyaránt léteznek.

INOUT-HOME / fehér padlóResopal

INOUT-HOME / fehér padlóResopal

Elsőre talán senki nem gondolná, de a fehér padló nagyon „hálás” burkolat. Sötét társaikkal szemben szinte észrevehetetlen rajta a por, és az idővel óhatatlanul szaporodó karcolások is láthatatlanok maradnak felszínén.  Tökéletes alapot adnak mind a minimál, mind a rusztikus, romantikus enteriőrök berendezéséhez  egyaránt.

INOUT-HOME / fehér padlóListone Giordano

Külön izgalmas az is, ahogy egy fehér padlón a fehér bútor életre kel. Míg egy barna padló árnyalata (nem megfelelő választás esetén) „ütheti” a rajta elhelyezett bútorokat, addig egy fehér padlón az eltérő fehér árnyalatok egész egyszerűen kiemelkednek, megelevenednek.

eggerEgger

INOUT-HOME / fehér padlóListone Giordano

INOUT-HOME / fehér padlóParcolys – Aquastep

információk: Parcolys Aquastep, Egger,  HDM Superglanz – VS FÜRDŐSZOBA SZALON;   Kahrs – THE SHOWROOM;  Xilo 1934 – GOLDENGRES-DADO kapcsolódó anyag:  Magasfényű dekorpadlók