17
feb

Parketta a gyerekszobában

HARO

Egger Polar Oak

 

Miből legyen a gyerekszoba padlója? Előbb-utóbb ezzel a kérdéssel mindenki találkozik, legyen leendő, vagy épp már gyakorló szülő. Számos szempont van amit mérlegelni kell, hisz a kisgyerek egészsége, és testi épsége egyaránt kardinális kérdés.

De mégis, miket vegyünk számba?

Egy kisgyerek bizony:  maszatol… firkál… fest… kiönt… feldönt…  kiszór… hogy csak a leggyakoribb, mindennapi történéseket említsük.

Egger Garrison Oak natural

Ebből egyenesen következik a válasz, a gyerekszoba burkolatának bizony komolyan strapabírónak kell lennie. Minden ami rákerül, könnyen eltávolítható kell, hogy legyen, egyrészt a baba  egészségéért, másrészt  látványért. Mivel a kicsik a földön csúsznak-másznak, és  mindent a szájukba vesznek, nem mindegy, hogy mennyire könnyen, és mennyire higiénikusan tudjuk tartani szobájuk padlóját.

Egger Oak Trilogy milk

A HARO padlóburkolatok, mind a laminált mind a fapadlóik esetében abszolút környezetbarát eljárással készülnek, egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak, és klikkes rendszerüknek köszönhetően lerakásukhoz sem szükséges semmilyen ragasztó, aminek esetleges kipárolgását a kicsik folyamatosan belélegeznének a földön játszva.

Bild2_HARO_Laminat_Titelbild_Maedchen_72dpi-e1409746866564

A parketta és lamináltpadló felületét a  poratkák nem igazán kedvelik, mivel egyszerűen nincsenek számukra kedvező búvóhelyet nyújtó textilszálak.

526972-e1409750066937

A parketta kellemes tapintatú az apró kezeknek, lábaknak, nem hideg, nem kemény, jól esik rajta jönni-menni, játszani, és egyszerűen dekorálhatjuk, kisebb-nagyobb, könnyen és gyakran tisztítható szőnyegekkel, amin jól esik üldögélni, hemperegni.

526972-e1409750066937 530340_1