04
feb

Kőburkolat jellegű parketta

HARO / CELENIO

523158_0

Igen, nem elírás – szemed azt mondja:  kő, az érintésed pedig felfedi: ez bizony FA parketta!

528999_0

Érdekesen fordult visszájára a dolog. A most legnagyobb trendjüket élő fa hatású kerámia és gres burkolatok mellett, utat tört magának a  kerámia és kő hatású valódi fa parketta burkolat…

529000_0

És, hogy ebben mi a jó, azt elárulják a HARO szakemberei:  “A fa iránti szenvedélyünk és tudásvágyunk vezetett az egyedülálló innovációhoz: a Celenióhoz – a speciális fa padlóhoz. A cél az volt, hogy egyesítsük a fa előnyeit a kőjellegű csempe kinézetével. Ezen az úton, hogy elérjük célunkat, fontos mérföldkő volt az újfajta harolith nyersanyag kifejlesztése, aminek eredménye, a fa keverékéből kialakított fa padló a kő, a pala, a textil, és a hullám kinézetével. Az eredmény több, mint vonzó! A Celenio feltárja az eddig elképzelhetetlen design lehetőségeket, mi közben a valódi fa előnyös tulajdonságaival kényeztet”

528655_0

A CELENIO  kaput nyit a exkluzív megjelenéshez, az elismert és kiemelkedően magas német minőségben.

Természetes alapanyaga, meleg érintése, nagyfokú törés ellenállással párosulva speciális textúrákban jelenik meg, míg lerakása és karbantartása, a HARO  parkettáitól megszokott egyszerűséggel végezhető.

info: DREAMFLOOR