24
jún

Forró szauna hűsítő jacuzzival

Ha nyár, akkor nyaralás! De miért utazzunk, ha saját kertünkben, családunk és barátaink körében is élvezhetjük szabadságunkat?

VARIQ

A VARIQ intelligens luxuskabinjai egy egyedülálló építészeti megoldást nyújtanak Önnek, amellyel saját otthonában élvezheti a luxusszállodák nyújtotta szolgáltatásokat. Legyen szó szaunáról, jacuzziról, vagy egy hangulatos kerti oázisról, a VARIQ SZEMÉLYRE SZABOTT  helyiségei minden igényt kielégítenek, mi több, kompromisszumok nélkül!

SZAUNA, VAGY HŰSÍTŐ JACUZZI?  A nyári forróságban a legjobb felüdülés egy hűsítő fürdőzés, de vannak, akik a szaunát részesítik előnyben, mivel rendszeres használata nagyobb ellenállóságot biztosít a hőséggel szemben. A VARIQ intelligens luxuskabinokba akár mindkettő telepíthető és egész évben élvezhető.

vv

Az a szabadság pedig, amit a kültéri szaunázás vagy fürdőzés jelent, semmivel nem pótolható. Ossza meg ezt az érzést családjával és barátaival is! Egy kerti grillparty tökéletes befejezése lehet egy önfeledt baráti társalgással kísért közös szaunázás, majd az azt követő szabadtéri relaxálás, vagy hűsítő pezsgőfürdőzés.

Skyline+Profile+1

A VARIQ intelligens luxuskabinokkal Ön is megteremtheti saját kertjében ezt az egyedülálló érzést. Regenerálódjon és relaxáljon saját kertjében, élvezze otthonában a kültér nyújtotta élményeket! A VARIQ intelligens luxuskabinok egy másik előnye, hogy BÁRHOVA SZÁLLÍTHATÓK, télen otthonában, nyáron pedig nyaralójában, vidéki telkén is telepítheti, így soha nem kell nélkülöznie kedvenc relaxációs tevékenységét. Az elegáns formavilágnak köszönhetően pedig a látványról sem kell lemondania, kertjének csiszolatlan ékköve lehet a VARIQ luxuskabin.

11

további részletes info: VARIQ LUXUSKABIN