20
máj

Hidromasszázskád a szaunában

VARIQ

VARIQ

Egy hosszú és fárasztó nap után mi sem kellemesebb, mint egy forró fürdőben ellazítani megfáradt végtagjainkat. A vízről kevesen gondolnák, hogy egyedülálló hatással van az emberi szervezetre, amely semmilyen más módon nem helyettesíthető. A forró víz jótékony hatását már az ókorban felismerték és ma is alkalmazzák. A fürdőzés során megemelkedik a testhőmérséklet, felgyorsul a vérkeringés, csökken a vérnyomás és ellazulnak az izmok.

hydromassage_g

A hidromasszázs medencékben ezt a relaxációs folyamatot fokozzák a speciálisan elhelyezett fúvókákon beáramló masszázssugárral. Elsősorban mozgásszervi és izületi panaszok, vérkeringési zavarok, visszerek és cellulitisz kezelésére ajánlott, de stressz- és fáradtságoldó hatása is bizonyított. A hidromasszázs színterápiával és aromaterápiával kiegészítve a szellemi és érzelmi felfrissülés, valamint a tökéletes ellazulás élményét nyújtja. Miért ne élvezné mindezt otthonában családja és barátai körében?

VARIQ

A VARIQ intelligens luxuskabinok Sport&Spa termékcsaládja az otthoni wellness és gyógyterápiás célokra kínál megoldást, miközben a designt is szem előtt tartja. A jacuzzival felszerelt VARIQ intelligens luxuskabin a kert ékköve lehet, amelyben télen-nyáron élvezhető a hidromasszázs egészségre kedvező hatásait.

info:  VARIQ

gog A csaptelep design legújabb színe   42 A csaptelep design legújabb színe    52 A csaptelep design legújabb színe    63 A csaptelep design legújabb színe