07
ápr

Fluoreszkáló mozaik

MOSAVIT

Fosvit Acquazul noche

A mozaik mindig is legkreatívabb fegyverek egyike volt a lakberendezők kezében, azonban most sikerült valami még izgalmasabbat, még különlegesebben kihozni belőle az egyik legismertebb spanyol gyártónak, a MOSAVIT-nak.

vintage rombo dia

vintage rombo noche

A hagyományos mozaikokhoz hasonlóan, korlátozás nélkül alkalmazhatók enteriőr terekben, fürdőszobákban, medencékben, hotel-és wellnessterekben, gőzkabinokban, tepidáriumokban, de különleges megnyilvánulásaik révén páratlan lehetőség az éjszakai bárok, szórakozóhelyek, kiállítási- vagy rendezvényterek kialakításánál is.

Acquaris Acquazul dia

Acquaris Acquazul noche

A nappali fénynél hagyományosnak  tűnő mozaik és dekoráció fluoreszkáló tulajdonsága miatt a sötétben új életre kel, hisz különleges anyagösszetételénél fogva fénykibocsátásra képes.

pintura_luminiscente_2

Nem csak a hagyományos kék, hanem bármilyen más, akár az ezüst, vagy arany színű mozaikok is fluoreszkálhatnak,  az élmény ráadásul tovább fokozható.

Mezcla Corcega noche

A szintén olasz TECHNOCOLLA kínálatában ugyanis létezik egy speciális, hasonló elven működő, szintén fluoreszkálásra képes fugázó A Skycolors shine, amivel ezekből a mozaikokból vizuálisan bármekkora, abszolút egybefüggő felület is kialakítható.

home-design

1158552_0_4-9791-contemporary-pool

videpur fireglass tiles pool by forver pools

további info:  VS FÜRDŐSZOBA

gog Cavalli minták földön   falon...   42 Cavalli minták földön   falon...    52 Cavalli minták földön   falon...    63 Cavalli minták földön   falon...