09
feb

CARACALLA DESIGN DAYS 2014

A Caracalla Design Napok,  a tavalyi évben azzal a nem titkolt céllal indult,  hogy Magyarországon egyedülálló módon, egy nemzetközi színvonalú kiállítás keretein belül  nyújtson lehetőséget a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó, illetve a nagyközönség számára, hogy a rendezvény szelleméhez méltó, illusztris  környezetben ismerkedhessenek  meg a vezető nemzetközi szaniter, burkolat, csaptelep és fürdőszobai kiegészítő márkák legizgalmasabb formai-  és technológiai innovációival.

Az idén megrendezésre kerülő eseményen ismét számos világújdonság kerül bemutatásra: Axor WaterDream by Nendo, Sieger Design by Happy D.2, Kartell by Laufen, Villeroy&Boch – Amadea Royal, Hüppe – Viktorian zuhanykabin, Miele – W1+T1

CARACALLA DESIGN DAYS

Kiállító partnereink: Villeroy&Boch, Duravit, Laufen, Axor, Dornbracht, Alape, Antrax, Hüppe, Mirage, Geberit, Miele, Kaldewei és SkinRock

Programterv

Február 26.   –  19.00 zártkörű megnyitó, állófogadás, valamint a Caracalla és a Villeroy&Boch közös formatervezési pályázatának díjátadója.

Február 27.   –  szakmai és edukációs nap, melynek keretében a szakirányú felsőoktatási intézmények diákjainak nyújtunk lehetőséget a   kiállítás megtekintésére, illetve a márkák képviselőinek prezentációjának meghallgatására.

Az idén három neves külföldi előadó is képviselteti magát a rendezvényen, melyre a szakma képviselőit és a sajtó munkatársait is szívesen látjuk.

Külföldi vendégeink 14.00-17.00 óra között adnak elő:

– Andreas Enslin, a Miele Designcenter vezetője

– Felicitas Albring, Axor Interior Designer

– Christian Sieger, a Sieger Design alapító tagja

A délutáni előadásokra előzetes regisztrációval, caracalla@caracalla.hu e-mail címen lehet jelentkezni.

Február 28.  –  10.00-18.00  ingyenesen látogatható

Március 1.      –  10.00-14.00 ingyenesen látogatható

A kiállítás helyszíne:  GARIBALDI BISZTRO  –   1051 Budapest Garibaldi u. 4

további info: CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ