16
jan

Környezettudatos radiátor design

FIORA VULCANO

A nagymúltú spanyol gyár a FIORA  termékeinek az ultramodern design mellett a különleges anyaghasználat a legfőbb jellemzője, ami a kreatív tervezés határtalan skáláját biztosítja a designereknek.

FIORA / VULCANO

A FIORA Vulcano design radiátor izgalmasan textúrált, szebbnél szebb felületeivel önálló dekor elemként vagy installációként is maradéktalanul állja meg helyét az elegáns otthonok tereiben.

FIORA / VULCANO

A Fiora radiátor kollekciója 5 családot alkot, így lehet speciálisan a konyhában, fürdőben, vagy akár az előszobában is egyaránt stílusos, az adott helyiséghez minden szempontból maximálisan illeszkedő radiátoruk.

FIORA / VULCANO

A más és más életterekhez alkalmazkodó radiátorokat azonban nemcsak design és forma szempontjából különböztetjük meg – a radiátorok fűtőteljesítménye is alkalmazkodik az adott helyiséghez. Szemben,  az átlagos,  normál radiátorokkal melyekből a megfelelő fűtőérték eléréséhez általában darabszámot kell növelni, vagyis több fűtőtestet kell betervezni a helyiségbe, a FIORA radiátoraival ez nem szükséges –  a  megfelelő hőmérséklet eléréséhez a minimál designhoz illeszkedő kevés számú radiátorral is  bátran gondolkodhatunk.

FIORA / VULCANO

A Fiora radiátorok – csakúgy, mint  a gyártó többi lakberendezési terméke – számos  finoman, elegáns színben választható: a hófehértől egészen a sötétliláig, a minimál szürkéket, és  legtöbb burkolathoz passzoló homokszínt is beleértve. Sőt,a gyár még ettől is tovább ment. Az anyagok, és  felületek mintázatából is harmonikus egységet teremtett, így lehetséges az, hogy a kiválasztott anyagvariánssal lehet akár teljesen megegyező felületű zuhanytálcánk, mosdónk, vagy éppen fürdőszobabútorunk is .

FIORA / VULCANO

A fűtőtestek patronos megoldásával lehetőségünk van kizárólag azt az egy helyiséget fűteni, ahol éppen
tartózkodunk, így az energia takarékosság szemponjából is abszolút meggyőzők  a spanyol radiátorok. Ezt az energiatudatos  szemléletet képviselve,  a gyártás során keletkező káros anyagokat, felhasznált oldószereket, megmaradt festékeket szakszerűen ártalmatlanítják, és semlegesítik, ezzel is hozzájárulva a környezet védelméhez – ami a mai tudatos vásárlóknak, már elsődleges szempontja a vásárlásnál.

FIORA / VULCANO