03
dec

Variq luxuskabin világpremier a Hiltonban…

Egy magyar világszabadalom premierje zajlott néhány nappal ezelőtt a HILTON-ban, melynek fényét illusztris vendégek  sora emelte.

variq luxuskabin

A házigazda Németh Kristóf mellett fellépett Danny Blue mentalista, illetve Gregor Bernadett az Újszínház művésznője.

variq luxuskabin

PŐDÖR CSABA vezérgizgató prezentációjában tájékoztatást adott a VARIQ WORLD ZRT megalapításától napjainkig vállalt  szerepéről, és szolgáltatásairól, majd ezután bemutatta a VarIQ  jelenlegi termékcsaládjait.

variq luxuskabin

Mint megtudtuk,  a Variq luxuskabin tervezésekor, a két legfontosabb motívációs cél,  a prémium minőségű alapanyagok és legújabb technológia felhasználása, valamint a teljesen egyedi funkcionalitás és design kialakítása volt, mely külső és belső formavilágát tekintve mindenben a vevő igényeit és legmerészebb álmait képviseli…  Modern, letisztult vonalak, intelligens vezérlés,  színben, anyagban, funkcióban pedig elképesztő lehetőség!

variq luxuskabin

A LEGO-elv alapján összeépíthető luxuskabinok elvitathatatlan különlegessége, hogy  funkcióját,  illetve belső világát tekintve, mindent tulajdonosa álmodhat meg,  privát, vagy üzleti igényei szerint egyaránt.

variq luxuskabin

A VARIQ HOME és VARIQ HOTEL egyaránt  számos lehetőséget nyújt a kültéri wellness, a zavartalan szivarozás vagy éppen a privát mozi élményén keresztül, miközben a természettel való közvetlen kapcsolat életérzését biztosítja a családtagok, barátok, vagy éppen a szálloda vendégei részére, az  időjárás ellen védelmet nyújtó biztonságos üvegfalakon keresztül. A kabinban lehetőség van pezsgőfürdő,  és szauna kialakítására, amely használata közben az ember úgy érzi, mintha a szabadban lenne, anélkül, hogy a téli hideg ennek bármilyen határt szabna.

variq luxuskabin

A VarIQ-ban berendezett luxus kivitelű szivarszobában senkit nem zavar, ha valaki rágyújt, sőt, a szoba a XIX.  századi klubbok hangulatát idézi meg, így bárki exkluzív környezetben hódolhat ilyen irányú szenvedélyének. High-tech megoldásainkkal igazi házimozi élményt varázsolhat otthonába, vagy a vendégei számára.  Az egyedi kialakítású, luxus kivitelű és hangzású mozi terem tökéletes helyszíne lehet egy- egy összejövetelnek, az udvar, a kert, vagy a terasz háborítatlan nyugalmában. A VarIQ egyet jelent a  prémium kategóriás, egyedi luxus és korlátlan szabadság szinonímájával,  a XXI. század innovatív technológiáival  ötvözve!

variq luxuskabin

A rendezvény végén ráadásként, valami megcsillant a világbajnok élsportoló vezérigazgató kezében, ami nem egyik “aranyos ” érme, hanem egy csinos korona volt, melyet a Facebook közösségi média szavazása eredményeképpen a győztes,   Miss VarIQ cím büszke tulajdonosa, Farka Zsófia fejére helyezett…

további info: VARIQ WORLD