23
okt

Rugalmas, vágható zuhanytálca – Cersaie újdonság 2013

FIORA  –  ELAX

A zuhanytálca az innováció fantázia beindító kreatív csúcsa, ötvözi  a praktikumot, a kényelmet, a felhasználás, és a korlátlan formák lehetőségét.

112010326_02_800

A zuhanytálca, az innováció fantázia beindító, kreatív csúcsa, ötvözi  a praktikumot, a kényelmet, a felhasználás, és a korlátlan formák lehetőségét. A forradalmi újítás a  ZUHANYTÁLCA polyuterán anyagában rejlik, ami ezáltal, akár egy jógamatrac, feltekercselhető, így kicsi, nehezen megközelíthető helyeken is kiválóan használható, ahová nagyobb méretben fix zuhanyt nem lehet beépíteni.

4_726fiora-silex-wetroom-tray-with-framless-glass-shower-screen

Anyaga puha, kellemes, rugalmas, már rálépéskor is azonnal meleg hőérzetű, mintha csak egy tengerparton, a homokban lépkednénk. Természetes palára emlékeztető felülete zárt, antibakteriális, gomba- penész, és csúszásmentes,  nem törik, nem reped… A zuhanytálca tekercsben, maximum 120 x 250 centiméteres méretben rendelhető, amiből egy szikével bármilyen tetszőleges méret, vagy igazán extrém forma is egyszerűen „kikanyarintható” – gerendák, vagy oszlopok a sarkokban, többé nem jelentenek  akadályt…

fioraelax2

A tálca anyagában szinezett, 10 alapszíben, és igény szerint a RAL skála bármely színében rendelhető. A normál, négyzet alakú lefolyó és szifontakaró a tálca tartozéka, elhelyezése tekiktetében több féle variáció közül választhatunk – szélen, középen… stb –  de felár ellenében kérhetjük keskeny folyóka kialakítással is, ez esetben azonban a pontos adatokat, a helyét és méretét meg kell küldenünk a gyártónak. A klasszikus lefolyórendszer  rozsdamentes acél, míg a folyókás válaszható szintén ebből, vagy a tálca rugalmas silex alapanyagából is. A zuhanytálcát a gépészetileg előkészített padlóra kell ragasztani, a vele együtt érkező ragasztóval, egyetlen dologra kell csupán figyelni, ragyasztásakor kötelező telibe kenni, nehogy használat közben felpúposodjon.

brodziki_prysznicowe_800x0_rozmiar-niestandardowy

 

112010326_04_800

 

983945687890

shower-tray-78140-3720843

még több info: VS FÜRDŐSZOBA SZALON