17
máj

Kültéri falikar

A falikar az épületek külső falára elhelyezett világítótest, mely fontos funkciói mellett, öltözteti, díszíti is az épület külső részét.  Egy jól megválasztott, az épület karakteréhez illő kültéri falikar nagyon sokat tehet hozzá az épület külső megjelenéséhez, az összhatáshoz.

INOUT HOME / kültéri lámpa

Az épület külső részére szerelt falikarok, lámpák esetében  a design mellett fokozott figyelmet kell fordítani a speciális, kültéri használat során felmerülő minőségi követelményekre is. Egy nem megfelelő minőségű darab azon túl, hosszú távon nem képesek elviselni az időjárás viszontagságait, a nyári tűző napfényt, a téli extrém fagyokat, az esőt, a párás levegőt, rendkívül balesetveszélyes is.

INOUT HOME / kültéri lámpa

A minőségi lámpatestek hosszútávon jelentenek biztonságos megoldást a kültéri világításban.
A kültéri falikarok alapvető funkciói, az épület bejáratának, annak környezetének, a közlekedő utaknak, járdáknak és lépcsőknek a megvilágítása

INOUT HOME / kültéri lámpa

A kültéri falikarok automata fény- és mozgás érzékelős kapcsolókkal való felszerelése nem csupán kényelmes, hanem energia takarékos megoldása is az esti világításnak. A kültéri falikarokhoz hasonlóan,  kerti világítás fontos részei még az alacsonyabb-magasabb kültéri állólámpák, amelyek funkciója azonos a falikarokéval, csupán a helyszín más: az épületektől távolabb lévő közlekedő utak, járdák használatát teszik biztonságossá.

INOUT HOME / kültéri lámpa

INOUT HOME / kültéri lámpa