09
máj

Kerti tusolók

A szabadtéri fürdőszoba korántsem csak a termálfürdők és trópusi szállodák kiváltsága, ami új tendenciának az előőrsei, már nálunk is megjelentek a kerti zuhanyozók változatos formáiban.

INOUT-HOME / kerti zuhanySiena Angel – TECTONA GRANDIS

Szó sincs arról, hogy elítélnénk a klasszikus fürdőszobát, csak továbbfejlesztjük úgy, hogy ötvözze a felfrissülést, a relaxációt és a természetet. A klisék mellőzésével pedig … ki ne látná magát a kertje közepén, egy harmatos nyári reggelen…

INOUT-HOME / kerti zuhany

És hogy közelítsük a képzelet játékát a valósághoz, semmi sem lehetetlen, mert bár a kültéri fürdőkádak választéka még igen szerény, a kerti zuhanyozóké már most rendkívül gazdag.

INOUT-HOME / kerti zuhany

Manapság már nincs szükség úszómedencére ahhoz, hogy egy kerti tusolót telepítsünk. Mostantól fogva „A” kerti zuhanyzó büszkén magaslik a gyepen és rugalmasan alkalmazkodik a legváltozatosabb igényekhez. Lehet diszkrét, nagyon lapos vagy ellenkezőleg, egy kolosszus, mely egyesíti az acél robusztusságát a teakfa finomságával. Megannyi tartozék közül lehet válogatni, épp úgy, mint egy fürdőszobai modellnél, hogy tökéletes felfrissülést biztosíthasson mindenkinek.

INOUT-HOME / kerti zuhanyBossini

INOUT-HOME / kerti zuhanySiena silver – TECTONA GRANDIS

INOUT-HOME / kerti zuhanyBossini

INOUT-HOME / kerti zuhanyElba –  TECTONA GRANDIS

És mivel a gyerekek minden korosztálya nagyon szereti a vizet, a medencében pedig felügyelet nélkül nem hagyhatók,  ezért alternatív megoldásként számukra is tökéletes megoldás egy kerti zuhanyzó.

INOUT-HOME / kerti zuhany

forrás, és a fotók egy része: TECTONA GRANDIS KERTBERENDEZÉS