09
jan

Hidromasszázskád felsőfokon

A TEUCO hidromasszázskád, világszerte az elismert minőség, és  innovatív megoldások tárháza, mind technológiában, mind design-ban, egyaránt.

TEUCO SORGENTE

Az olasz  gyártó egyik legszebb és legkülönlegesebb hidromasszázskád típusa, az egyedülállón  luxus fílinget képviselő SORGENTE. A neves tervező Fabio Lenci nemes egyszerűségben egyesítette a három legfontosabb szempontot: sokat sejtető exkluzív megjelenés, professzionális technológiák sora, és egyedi igények szerint választható megjelenés.

A süllyesztett, feszített víztükrös forma adta exkluzívitáson kívül, a gyár saját fejlesztésű, un. hangtalan hidrotechnikája garantálja, hogy ne csak a látvány, hanem az élmény is minőségi legyen.

TEUCO SORGENTE

A  SORGENTE hidromasszázskád egy speciális  sósvizes alapú verziója, a tengervízhez, és tengeri klímához hasonlóan,a bőrnek és légzőszerveknek egyaránt értékes gyógyászati segítséget jelent. Az esztétikai és kényelmi szempontok közé tartozik a kád automata rendszere, mely érzékeli a vízszintet, illetve folyamatosan tartja az általunk beállított vízhőmérsékletet. Az abszolút csúcskategóriás TEUCO SORGENTE hidromasszázskád nem más, mint „álom luxuskivitelben” a trend és egészséges életmód tehetős hívei számára.

TEUCO SORGENTE

TEUCO SORGENTE