28
aug

Törölközőszárító design

Az olasz radiátorgyár, a RIDEA,  FLOWER POWER návre keresztelt törölközőszárítója, egy szerfelett  elegáns darabja  fűtőtest tervezésnek. Ez a már művészi, szobor szépségű darab valójában egy kör, azon belül egy újabb kör alakú kivágással, ami mint egy látszólagos szem, vagy ablak pásztáz a végtelenre. A belső kör az igazi törölközőtartó, mely igazán kifinomult, és egyedi megoldása  az elvárt fürdőszobai funkciónak.

RIDEA

A látványt egyediségét tovább fokozza, a fémtestbe karcolt  gyönyörű virágos kompozíció, melynek mintája, és lendülete egyszerre érzékelteti a természet  finomságát, és fékezhetetlen vad erejét.

RIDEA

Az igen csekély súlyú, komoly hőt leadó, 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült  FLOWER POWER fürdőszobai radiátort  egy egyedi zsanér rendszer rögzíti a falra, mely a radiátor fel-le szerelése nélkül teszi rendkívül egyszerűvé a mögötte lévő fal tisztítását, vagy akár felújítását – festését, burkolását.

RIDEA

A RIDEA, rendelésre készülő FLOWER POWER fürdőszobai radiátorai számtalan variánsban léteznek. Kétféle 80 és 100 cmmVálaszthatók hagyományos fűtési rendszerre kötve, vagy elektromos kivitelben, színei 56 féle változatban, és további 3 különleges fém színben, valamint márvány ezüst és arany megjelenésben.