14
jún

Teuco spa medencék

A Teuco a világ egyik vezető gyártója, a mindennapi wellnesshez tartozó spa-technológiában. A személyre szabott wellness berendezések innovációinál a Teuco mindig is élen járt. Több mint harminc éve erősíti és növeli a forradalmi újításokból, páratlan designból és a vezető technológiákból álló know-how-ját.

TEUCO

prodotti-30644-rela42964bf-04b7-4e8d-83b9-67b9467d81eb

24469_02

Ezért speciális termék egy Teuco spa-medence, mert  több évnyi tapasztalatot, ismeretet zár csodaszép keretbe, folyamatos piackutatásának eredményeként.

TEUCO

A Teuco hidromasszázs medencék legnagyobb előnye, hogy segítségével valóban megmasszíroztathatjuk a test összes részét, abban a helyzetben, amelyben szeretnénk, és azzal az intenzitással, amellyel akarjuk. A minden irányában és erősségében is szabályozható,különböző fúvókáknak köszönhetően, beállítható a víz és levegő keveréke.

TEUCO

TEUCO

A könnyedén áthelyezhető fejtámaszok minden helyzetben optimális az ergonómiai üléshelyzet biztosítanak, melyekben a különböző masszázsfajtákat egymás után folyamatosan élvezhetjük.

TEUCO

TEUCO

A Teuco hidromasszázs medencék szerkezeti és műszaki megoldásai a legmagasabb minőséget képviselik. A medencetest hőformázott akrilhéja poliuretán hab hőszigetelésbe ágyazott,  működtetését pedig túlfolyó rácsok, professzionális homokszűrő, elektromos fűtés, és hőcserélők, ózonizátoros fertőtlenítés, hőszigetelő medencefedés teszik egyszerűvé és egyszer s mind gazdaságossá.

TEUCO

A Teuco emellett  a pihenés és lazítás komfortját is maximálisan kiszolgálja, a kivehető fejtámlák, vízalatti világítás, beépített audio rendszerek,  és a széles skálán mozgó aroma- és színterápiák révén.

TEUCO